20 Mayıs 2012 Pazar Saat 03:28
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
14.GÖLFEST Etkinliklerle Başladı
06 Ekim 2011 Perşembe Saat 22:09
14.GÖLFEST (Tarım, Kültür, Sanat, Turizm, Eğitim, Spor ve Yardımlaşma Festivali) Başladı

14.GÖLFEST (Tarım, Kültür, Sanat, Turizm, Eğitim, Spor ve Yardımlaşma Festivali) Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan ve Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’in ev sahipliğinde Hükümet Konağı önünde başladı 

Yapılan GÖLFEST’e AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan,  Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Adıyaman Garnizon Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, Adıyaman Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, Gölbaşı Cumhuriyet Savcıları, ilçe belediye başkanları ve kaymakamları, daire amirleri, müdürler ve halk katıldı.

Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, burada yaptığı konuşmada, 14.düzenlenen Tarım, Kültür, Sanat, Turizm, Eğitim, Spor ve Yardımlaşma Festivali olan GÖLFEST’in ilçe ekonomisine katkı sağlaması için gerçekleştirilen birinci festivalleri olduğunu ifade ederek her geçen festivalde üzerine tuğlalar inşa edilerek bu sene kutladığımız programla son halini aldığını söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan ise, burada yaptığı konuşmasında, festivallerin o şehrin ruhunu ve kimliğini yansıttığını ifade ederek yapılan hizmetlerin bunların tanıtımı açısından da çok önemli odluğunu söyledi.

Tarım, Kültür, Sanat, Turizm, Eğitim, Spor ve Yardımlaşma Festivali olan bu GÖLFEST’in özünde hizmet olduğunu ifade eden Mehmet Erdoğan, şunları kaydetti:

“Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve Kaymakam Ali Edip Budan’ı hizmet adamı oldukları için tebrik ediyorum. Bu yapılanlar Gölbaşılılar için büyük bir hizmet. Bu hizmetler sadece bugüne hitap etmiyor gelecek günlere de hitap ediyor. Hizmet adam olmak yapılanların Ankara’da da takibini gerektiriyor. Kaymakam Bey ve Belediye Başkanımız Ankara’ya geldiklerinde ilgili genel müdürlük ve müsteşarlıklarda ziyaretleri sırasında Gölbaşı Peygamber Üzümü onlara ikram ederek ilçenin tanıtımına ayrıca bir katkı sağlıyorlar.”

Adıyaman Valisi Ramazan Sonda ise,  yaptığı konuşmasında, ilçede festivalin yarattığı bir canlılığın olduğunu ifade ederek bu canlılığın ilçenin gelişmesine de katkı sağladığını söyledi.

İlçenin her yıl daha gelişmiş ve kalkınmış olduğunu söyleyen Ramazan Sodan, Gölbaşı’na her zaman özel ayrıcalıklar yaptıklarını ifade ederek bu festivalin önce peygamber üzümünü tanıtmak amacıyla başlandığını sonraları ise Tarım, Kültür, Sanat, Turizm, Eğitim, Spor ve Yardımlaşma Festivali’ne dönüşerek daha geniş bir kapsamda kutlanmasının festivali ve ilçeyi geliştirdiğini söyledi.

Bu yazı toplam 634 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Bülent Tayfun Kaplan
AYRILIK VE DEPRESYON
Mehmet Girişit
El Fatiha
Arif Akpınar
Özgecan (naat)
Mustafa Turan
Merhaba Adıyaman
ARŞİVDE ARA