20 Mayıs 2012 Pazar Saat 03:33
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
40 İşçi Kamu Kurumlarına Geçti
10 Kasım 2011 Perşembe Saat 19:19
Gölbaşı Belediyesinde Çalışan 40 İşçi Diğer Kamu Kurumlarına Geçiş Yaptı

Hükümetin çıkardığı yasa ile belediyedeki norm kadro fazlası işçilerin diğer kamu kuruluşlarına geçişleri yapıldı. Gölbaşı Belediyesinde çalışan 40 norm fazlası işçiler diğer kamu kurumlarına geçişlerini 15.11.2011 tarihinde yapacaklar. Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Uzun yıllardan beri Gölbaşı belediyesinde çalışan ve diğer kamu kuruluşlarına geçecek olan işçilerle bir araya gelerek kendileri ile helalleşti.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Uzun yıllardan beri Gölbaşı belediyesinde çalışan ve diğer kamu kuruluşlarına geçecek olan işçilerle bir araya gelerek kendileri ile helalleşti. Uzun yıllar kedileri ile  mesai arkadaşlığı ve başkanlıklarını yaptığını, kendi hak hukukunu hepsine helal ettiğini ifade edip işçilerden de helallik istedi. Başkan Yusuf Özdemir: “Gölbaşı Belediyesindeki göreviniz,  bu ayın 15 itibari ile sona eriyor. Gittiğiniz kurumlarda sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum . Belediyede olduğu gibi gittiğiniz kurumlarda da başarılı çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. Gölbaşı’nın her mahallesinde eseriniz var. Arkanızda çok güzel eserler bıraktınız.  Sizlere İlçe halkı ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.  Belediyenin imkânları ölçüsünde, hiçbir zaman sizleri ihmal etmedik.  Biz, Gölbaşı belediyesinde sizlerle uzun yıllar mesai arkadaşlığı yaptık. Birbirimizde çok emeğimiz var.  Benden yana sizlere hakkım helal olsun, sizler de hakkınızı bize helal ediniz.  Gittiğiniz yerlerde sizlere başarılar diliyorum. Başkanınız olarak bundan sonra da her sorun ve sıkıntınızla yakından ilgileneceğimi bilmenizi istiyorum. Ben yaşadığım müddet içerisinde, sizlere her zaman kapımız açıktır: Her halûkârda yanınızdayım.” diye konuştu.

Gölbaşı Belediyesi’nden ayrılacak işçiler de başkan beyin her zaman iyiliğini gördüklerini, böyle bir amirle çalışmış olmanın kendileri için her zaman ayrıcalık olduğunu ve kendilerinde çok hakları bulunduğunu, asıl hakkını helâl etmesi gereken kişinin başkanları olarak Yusuf Özdemir olduğunu ifade edip başkan beyin hakkını helâl etmesini isteyerek, şükranlarını ifade ettiler.
İşçilere Teşekkür belgesi ve Plaket verendikten sonra Kurumdan ayrılan işçilerle helalleşip vedalaşan Yusuf Özdemir daha sonra ayrılacak işçilere sizlerle aynı sofra etrafında yemekte buluşacağız dedi.

Bu yazı toplam 436 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Bülent Tayfun Kaplan
AYRILIK VE DEPRESYON
Mehmet Girişit
El Fatiha
Arif Akpınar
Özgecan (naat)
Mustafa Turan
Merhaba Adıyaman
ARŞİVDE ARA