20 Mayıs 2012 Pazar Saat 03:34
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
6. Aşıklar Şöleni Düzenlendi
08 Ekim 2011 Cumartesi Saat 17:10
Gölbaşı 75.Yıl Meydanı’nda 14.GÖLFEST kapmasında “6.Aşıklar Şöleni” konseri düzenlendi

Düzenlenen konser etkinliğinde ,Aşık Devai,Aşık temel Turabi,Aşık Derdiyar,Aşık Mustafa Kurbanoğlu,Azeri sanatçı Helime Veryisova,THM sanatçısı Hatice Kumra renk kattılar.

Aşıklar şölenine Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı Emniyet Müdürü Orhan tor, Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, burada yaptığı konuşmada, peygamber üzümünün teşvikiyle başlamış olan ve bugün 14.sü düzenlenen festivalin en iyi şekilde Gölbaşı var olduğu sürece yapılmaya devam edeceğini söyledi. Başta Belediye başkanı olmak üzere emeği geçen herkese, maddi katkı sağlayan sponsorlara teşekkür eden Budan, “herkes düzenlenen etkinliklere hoş geldi. “dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, peygamber üzümünü tanıtmak amacıyla başlayan bu etkinlikler aslında bir araç olduğunu ifade ederek her şeyin Gölbaşı halkı için olduğunu söyledi.

Özdemir, şöyle konuştu:“Hiçbir karşılık beklemeden bu güzel günümüzde yeni düzenlediğimiz 75.yıl meydanımızda hiçbir karşılık beklemeden aramızda bulunan aşıklarımıza hepiniz adına teşekkür ediyorum. Bu katılımla gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize minnettarım. Her şey sizin için.”

Konser sonrasında Kaymakam Ali Edip Budan ve Belediye Başkanı Özdemir tarafından sanatçılara çeşitli hediyeler takdim edildi.

AA

Bu yazı toplam 497 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Bülent Tayfun Kaplan
AYRILIK VE DEPRESYON
Mehmet Girişit
El Fatiha
Arif Akpınar
Özgecan (naat)
Mustafa Turan
Merhaba Adıyaman
ARŞİVDE ARA