20 Mayıs 2012 Pazar Saat 03:34
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
60.Yıl Şampiyon oldu
19 Ocak 2012 Perşembe Saat 11:17
Yapılan Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası sonucunda 60.yıl kız voleybol takımı son maçında Yavuz İlköğretim Okulunu yenerek namağlup ilçe şampiyonu oldu.

Gölbaşı İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Rıfat Elçi, Gölbaşı ilçesinde okul sporlarının başladığını ve çeşitli branşlarda devam ettiğini belirtti.
Futbol karşılaşmasına ilçe merkezinden 8 okul ile Karaburun ve Balkar İlköğretim Okulları olmak üzere 10 okulun katıldığını ifade eden Elçi, “2 grup şeklinde oynanan maçlar sonunda gruplarında 1. ve 2. olan okullar üst tura çıkacak ve yapılan maçlar sonunda Adıyaman'daki finallere katılacaklar. Okul sporlarında futbol ile beraber voleybol, masa tenisi, hentbol, satranç ve eskrim branşlarında devam edilecek.”
Yapılan Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvası sonucunda 60.yıl kız voleybol takımı son maçında Yavuz İlköğretim Okulunu yenerek namağlup ilçe şampiyonu oldu.

60.Yıl İlköğretim Okul Müdürü Mehmet Ali Yanık Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin KÖSESAKAL ve kız voleybol takımını tebrik etti ve ildeki turnuvada kendilerine başarılar diledi.

Bu yazı toplam 415 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Bülent Tayfun Kaplan
AYRILIK VE DEPRESYON
Mehmet Girişit
El Fatiha
Arif Akpınar
Özgecan (naat)
Mustafa Turan
Merhaba Adıyaman
ARŞİVDE ARA