20 Mayıs 2012 Pazar Saat 03:50
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alperen Ocaklarından
31 Mart 2010 Çarşamba Saat 11:35
Gölbaşı Belediye Düğün Salonunda Alperen Ocakları’nın organize ettiği “Muhsin Yazıcıoğlu” adlı konferansa Gölbaşı Alperen ocakları Başkanı

Gölbaşı Belediye Düğün Salonunda Alperen Ocakları’nın organize ettiği “Muhsin Yazıcıoğlu” adlı konferansa Gölbaşı Alperen ocakları Başkanı Kenan Ülger, Kahramanmaraş eski milletvekili Ökkeş Şendiler, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir, Gölbaşı Tarım Müdürü İbrahim Sağlam, Gölbaşı Halk Eğitim merkezi Müdürü İdris Zengin, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

saygı duruşundan sonra hep birlikte istiklal marşı okundu. Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını anlatan sinevizyon gösterisinden sonra sırasıyla Gölbaşı Alperen Ocakları başkanı Kenan Ülger ve eski milletvekili Ökkeş Şendiller konuşma yaptı.

Konferansta Konuşma yapan Kahramanmaraş eski milletvekili Ökkeş Şendiller: “Dualarımızla yüreğimizle anıyor, onu peygamberimizin yoldaşı olduğu inancıyla bir defa daha rahmetle anıyoruz. Onu anlatabilmek o kadar kolay değil. O kadar çok söylenecek şey var ki. Şunun için bunu söylüyorum. Dünyanın her yerinde gıyabında en çok cenaze namazı kılınan fazla tanımayan bilen bilmeyen dünyanın her yerinde onun için hatim indiren dua okuyan yüreğini ortaya koyan insanların olduğu çok az insanlardan birisidir Muhsin Yazıcıoğlu. Bizim bildiğimiz ve bilmediğimiz birçok yerde belki onu hiç görmemiş hiç tanımamış hiç yan yana oturmamış birçok insan fikri düşüncesi partisi ne olursa olsun, hatta hanımların ev toplantılarında onun için hatim indiren dua okuyan binler milyonlar var. Buda bize gösteriyor ki güzel insan güzel şeyler yapmış. Her şeyi siyaset yada ideolojik olarak değerlendirmek doğru değil.

Rahmetlinin kaza haberi geldiğinde bildiğiniz gibi Türkiye seçim arifesindeydi. Seçim arifesinde kaza haberi alınır alınmaz nabzı yükselmiş siyaset bir anda durmuş, bütün siyasi partiler çalışmalarına ara vererek, onun sağ olarak aramıza dönmesi için dua etmiş, alperenlerde onun için seni beklemek güzeldi pankartını gönüllerine işlemişti.

Bunun için devletimizin tepesinden en tabanına kadar millet vicdanını rahatlatacak bir açıklamanın yapılmasını bekliyoruz. Ancak bu haberin kaynağı olarak gösterilen Kayseri Emniyet Müdürünün Ankara’ya mükâfatlandırılırcasına gönderilmesini anlamış değiliz. Bizim maksadımız üzüm yemek bekçi dövmek değil. Kimseyi suçlamak niyetinde değiliz. Kimseyi sorumluluk altına almak gibi bir düşüncemiz yoktur.

Türkiye bilgi kirliliğine gündemi birilerinin belirleyerek maymuna bak maymuna hesabıyla milleti oyaladığı bir dönemde geçmişe biraz dönüp bakmamız lazım. Bugün millet kısmen huzur içerisinde yaşıyorsa inandığımız değerlerin hayatımıza geçirilmesinde eksikliklerimiz olmasına rağmen çok ciddi bir noktaya geldiğimizin de inkârcısı olamayız. Ama önümüzde kat edilmesi gereken çok mesafe var. Bu mesafeyi kat edip milletin beklediği hür yaşamayı, inançlarının ve değerlerinin saygı görerek yaşanacağı bir gelecek Türkiye için birlik beraberliğimizi kardeşliğimizi daha da güçlendirmemiz gerekiyor” dedi.

Bu yazı toplam 502 defa okundu.
yavuz selim
KOCA REİS
Koca reis malesef artık aramaızda yok cenabı ALLAH Mekanını cennet eylesin
02 Nisan 2010 Cuma Saat 15:49
Bülent Tayfun Kaplan
AYRILIK VE DEPRESYON
Mehmet Girişit
El Fatiha
Arif Akpınar
Özgecan (naat)
Mustafa Turan
Merhaba Adıyaman
ARŞİVDE ARA