23 Şubat 2012 Perşembe Saat 10:10
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aziz Özduman, Türk Eğitim Sen ‘i ziyaret etti
28 Ocak 2012 Cumartesi Saat 10:32
Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, Türk Eğitim Sen Gölbaşı ilçe Temsilciliğini ziyaret etti.

Ziyarette İlçe temsilcisi Maksut Büyük, Bu ziyaretlerin daha sık olması gerektiğini ifade ederek Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman’a teşekkür etti. Aziz Özduman, yapmış olduğu ziyarette ilçede sendikalaşma oranının Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğunu belirterek sendikal örgütlenmenin önemine vurgu yaptı. Özduman,  ziyaretinde aynı zamanda şu ifadelere yer verdi:
“Gölbaşında sendikalar eğitim öğretim faaliyetlerinin daha üst seviyelere çıkması adına gayret sarf etmeli ve ortak bir çalışma yapmalılar bu noktada öğrenci ve veliler için düzenlenecek etüt seminer ve konferans gibi etkinliklerin sayısı arttırılmalı ve bu konudaki çalışmalar sendikalar tarafından organize edilmelidir.”
Türk Eğitim Sen İlçe Sekreteri Yunus Emre Özkul, yapılan ziyaretten  memnuniyet duyduğunu belirterek şunları söyledi:

“Sendikamız eğitim çalışanlarının özlük hakları ve ülke gündemine ilişkin sorunlar noktasında elinden gelen tüm gayreti sarf etmektedir. Bundan sonraki süreçte de ilçemiz bağlamında eğitimin meselelerine ilişkin daha fazla çalışmalar yürütmeye gayret sarf edeceğiz.”

Bu yazı toplam 254 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Mehmet Girişit
KARDELEN
Fahrettin Çelik
Devlet Bilinci
ARŞİVDE ARA
SİTE ANKET
Dogalgaz Kullanımından Memnun musunuz?
Evet
Hayır
Isınamıyoruz