20 Mayıs 2012 Pazar Saat 03:59
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başarılı Kursiyerler Ödüllendirildi.
11 Ağustos 2011 Perşembe Saat 08:09
Tut Kaymakamı Fırat Çelik, Okuma-Yazma kursunda başarılı olan kursiyerleri ödüllendirdi.

Yaylımlı Onur Boztemir İlköğretim Okulunda düzenlenen törende, Kaymakam Fırat Çelik ve eşi Esra Çelik tarafından kursiyerlere başarı belgeleri ve ödül olarak da “düdüklü tencere” hediyeleri dağıtıldı.Törende kursiyerlerle bir süre ders işleyen Kaymakam Çelik yaptığı açıklamada: Okur-Yazar olmanın toplumda yaralı ve erdemli bir insan olmanın en önemli etkenlerinden biri olduğunu belirtti. Kursiyerlerin yaşları ve işleri ne olursa olsun  akademik anlamda kendi kendilerine yeterli olabilecek bilgi ve eğitim seviyesine sahip bir birey olmalarını sağlamak büyük önem arz etmektedir. Bu itibarla büyük bir emek ve özen göstererek belge almaya hak kazanan 25 kursiyeri kutlayarak tebrik etti.  Kaymakam Fırat Çelik, tören sonunda da kursiyerlerle sohbet ederek sorunlarını dinledi, sorunlarının en kısa sürede çözüme kavuşacağı sözünü verdi

Kaymakam Çelik: “İlçemiz genelinde Okuma-Yazma bilmeyen tek kişinin kalmamasını istediklerini belirterek Eğitim ve öğretime verdikleri önemi dile getirirken, çalışmalarından dolayı Halk Eğitim Merkezine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkürlerini iletti.

Kursiyerler, okuma-yazma imkanına sahip olduklarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Halk Eğitim bünyesinde açılacak olan diğer kurslara katılacaklarını belirtip, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Kaymakam Fırat Çelik’e ve eşi Esra Çelik’e teşekkürlerini ilettiler.

Bu yazı toplam 349 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Bülent Tayfun Kaplan
AYRILIK VE DEPRESYON
Mehmet Girişit
El Fatiha
Arif Akpınar
Özgecan (naat)
Mustafa Turan
Merhaba Adıyaman
ARŞİVDE ARA