Gölbaşı Devlet Hastanesi “Acil”i yeniden yapılarak ve genişletilerek yeni bir görünüm kazandı.
Açılışa Gölbaşı Kaymakamı Bünyamin YILDIZ, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı M.Taha Ekim, Hakim Mehmet Burçin Çetinkaya, Gölbaşı Müftüsü Mehmet Taştan, Adıyaman Sağlık İl Müdürü Emin Taş, Gölbaşı Devlet Hastanesi Müdürü Mevlüt Kebeli, Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi Alper Ertugrul ve vatandaşlar katıldı.
Gölbaşı Kaymakamı Bünyamin Yıldız, burada yaptığı konuşmada, “Gölbaşı Devlet Hastanesi acili bizim için çok önemli bir ünite, yani polikliniklerden çok daha önemli acil.Adıyaman ve çevresinde en sık kaza olan ve gece en faal olan yerlerden birisi burası.Acili kötü bir haldeydi, arkadaşlarımız kendi gayretleriyle güzel bir hale dönüştürdüler. Hastanemiz acilin de düzelmesiyle iyi bir konuma geldi. Devlet Hastanemizin yatak sayısı da 80 yatak arttı. Kadro konusunda da acil ihtiyacımız olan birkaç branş dışında da pek sıkıntımız yok. Uyumlu bir personel, uyumlu bir sağlık teşkilatı. Adıyaman’da hep bunu gördük biz. İl Sağlık müdürümüze de teşekkür ediyorum, çünkü başhekimlerle uyumu, koordinasyonu sağlıyor. Ben hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, teşekkür ediyorum.”dedi.
Açılışı Gölbaşı Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve Adıyaman İl Sağlık Müdürü Emin Taş yaptı. Açılıştan sonra davetliler Gölbaşı Devlet Hastanesi Acilini gezdi.
Açılış ve ikramların ardından Gölbaşı Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından kurum amirlerine, Gölbaşı Devlet Hastanesi personeline, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı sosyal tesislerinde birlik ve beraberlik yemeği verildi.
Bu yazı toplam 683 defa okundu.