Tut ilçesi Fatih İlköğretim Okulu sene sonu Şiir Dinletisi programı Tut Lisesi çok amaçlı toplantı salonunda yapıldı
Etkinliğe Tut Kaymakamı Fırat Çelik, İlçe Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Cengiz Şahin, Belediye Başkanı Mehmet Akat, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Kızılkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Şeyh Özdemir ve diğer Daire Amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ve velileri katıldı.
Etkinlik kapsamında Fatih İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Bülent Özgür yönetiminde hazırlanan şiir dinletisi, slâyt ve müzik eşliğinde öğrenciler tarafından misafirlere sunuldu. Okul öğrencilerinin slâytlar fon müziği eşliğinde okudukları şiirler izleyiciler tarafından uzun uzun alkışlandı. Programda ayrıca Müzik öğretmeni Volkan Çay tarafından kısa bir müzik resitali verildi.
Etkinlik sonunda Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Mahmut Balcı, yaptığı konuşmada: “Bu etkinliğin hazırlanması ve sunulmasında emeği geçen ve etkinliğe teşrif eden herkese teşekkür ediyorum.” dedi. Ayrıca etkinliği büyük bir beğeniyle izlediğini belirten Kaymakam Fırat Çelik : “Bu tür etkinliklerle öğrencilerin sosyal alanlarda daha fazla yer alması sağlanmaktadır. Okul idarecileri öğrencilerimizi sosyal ve kültürel etkinliklere daha çok katılmalarını sağlamalıdır. Amacımız geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hayatta her şeye atılmalarını ve girişimci olmalarını kendilerine öğretmektir" diyerek çalışmada emeği geçen öğrencileri ve Türkçe Öğretmeni Bülent Özgür’ü tebrik etti
Bu yazı toplam 238 defa okundu.