06 Şubat 2012 Pazartesi Saat 08:08
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Trafik Kazası:1 ölü,1 yaralı
02 Eylül 2011 Cuma Saat 13:07
Kahramanmaraş’tan Gölbaşı’na Ramazan Bayramı için aile ziyaretine gelen Gölbaşı ailesi bir hafta önce Narlı’da geçirdikleri trafik kazasında yaralanmışlardı

Edinilen bilgiye göre Emel Gölbaşı’nın kullandığı 27 J 4538 plakalı araç Narlı-Kahramanmaraş kara yolunda bankete düşmesi sonucu sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek refüjlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobilde bulunan Yüksel Gölbaşı (60), Eylem Gölbaşı (23) yaralandı.

Yaralılardan Eylem Gölbaşı’nın durumunun ağır olması sebebiyle Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Tıp Fakültesi’nde tedavisi sürdürülen Eylem Gölbaşı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.

Biz de kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Bu yazı toplam 800 defa okundu.
Suna Karakus (Kanada'dan)
Eylem Golbasi vefati
Canim arkadasim olum haberin derinden uzdu beni, inanmasi zor ama rabbim boyle kilmis... Ilk okul 3 kadar Sami hocamiz bizleri okutmustu... Eylemde benimle ayni siniftaydi, hocamiz kizini hic bir zaman diger ogrencilerden ayirt etmemisti...Guzel gunlerdi, bu kadar erken gitmeni aramizdan kabul edemiyorum arkadasim...Saf, temiz, guler yuzlu dostum seni unutmayacagiz. Mekanin cennet olsun, dualarimiz seninle...Hocam ve yakinlarina bas sagligi diler, rabbim sabir versin sevdiklerine!!!!!
06 Eylül 2011 Salı Saat 16:54
Mehmet Girişit
KARDELEN
Fahrettin Çelik
Devlet Bilinci
ARŞİVDE ARA
SİTE ANKET
Dogalgaz Kullanımından Memnun musunuz?
Evet
Hayır
Isınamıyoruz
Kömür ve Sobanın Sıcaklığını Vermiyor