20 Mayıs 2012 Pazar Saat 04:40
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gedikli İÖ Yeniden Yaratıldı
04 Ocak 2012 Çarşamba Saat 18:27
Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Gedikli köyü İlköğretim Okulunun bölge köylerinde eşine ender rastlanan en modern okul haline getirdiklerini

Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Gedikli köyü İlköğretim Okulunun bölge köylerinde eşine ender rastlanan en modern okul haline getirdiklerini ifade ederek okulun çehresini tamamen değiştirdiklerini söyledi.

Kaymakam Budan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gedikli İlköğretim Okuluna Çok Amaçlı Spor Sahası yapımı ile ilgili SODES projesinin kabul edildiğini ifade ederek bu projenin yürütülmesini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün kaymakamlığa bir protokolle devrettiğini söyledi.

Budan, şunları kaydetti:

“Sadece Spor Sahası için verilen 46 bin liraya bizde Kaymakamlığımız olarak biraz katkı sağlayarak,  şahsi gayretimiz ve çabamızla okulumuzun onarımında gerçekleştirdik. Okulumuzun onarımında ve inşaat işlerinde bizzat yerinde çalışmaları denetleyerek adeta kılı kırk yararcasına, kuruşu kuruşuna yaptığımız harcamalarla bir spor sahası parasıyla hem okulumuzu onardık hem de SODES'in standartlarına uygun spor sahasını yaptık. İnsanlar üzerinde ilk intiba, imaj bırakmak 15-20 saniye sürer fakat etkisi insanın yaşamı boyunca devam eder.  Görünüm, insanlarla olan ilişkilerimizi nasıl etkiliyorsa okullarımızın iç ve dış görünümü de öğrencilerimizi o ölçüde etkilemektedir.

Yaptığımız onarımlar;  öğrencilerimize ve çalışanlarımıza kendilerini değerli hissettirecek ve motive edecektir. Öğrencilerimiz kendilerine değer verildiğini kavrayarak, öğrencilerimiz üzerinde okullarımıza karşı daha samimi duygularla sahiplenme hissi uyandıracak, Okul, çocukların gözünde güvenli ve cezp edici mekanlar olacaktır.”

Kaymakam Budan, okulla ilgili olarakl yaptıklarını şöyle sıraladı:

"Okulumuzun Çok Amaçlı Spor Sahasının yanında,
Okul binasının komple çatısı yenilendi,
Okul binasının tüm iç ve dış kapıları yenilendi
Okul binasının tüm pencereleri (plastik penle) yenilendi
Okulumuza yeni bir foseptik çukuru oluşturuldu.
Okulumuza yeni kız ve erkek öğrenci tuvaletleri ve lavaboları yapıldı
Okulumuzun bayan ve erkek öğretmen tuvaletleri ve lavaboları yenilendi
Okulumuzun su tesisatları komle yenilendi
Okulumuzun elektrik tesisatları komle yenilendi
Okulumuzun sınıflarına bölge köylerimizde olmayan modern asma tavan yapıldı
Okulumuzun  sınıflarına fayans döşendi."

Gedikli İlköğretim Okulu ile ilgili diğer fotoğrafları görmek için tıklayınız

Bu yazı toplam 246 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Bülent Tayfun Kaplan
AYRILIK VE DEPRESYON
Mehmet Girişit