20 Mayıs 2012 Pazar Saat 04:54
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÖLBAŞI GÖLÜNE FISKİYE YAPACAĞIZ
21 Temmuz 2011 Perşembe Saat 11:21
Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Gölbaşı Gölü'ne fıskiye yapacaklarını söyledi.

Kaymakam Budan,  yüzen fıskiyenin yerleştirme çalışmalarının Eylül ayı içerisinde tamamlanacağını belirtti.

Fıskiyenin Türkiye'de gölde tek olacağını ifade  Budan, ''Gölbaşı ilçemizi, turizm cenneti yapmak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Bu amaçla ülkemizde ilk defa bir göle yüzen fıskiye yapacağız. Piyasa değerinden aşağı olarak fıskiyeyi daha hesaplı bir şekilde Gölbaşı halkının hizmetine sunacağız. Eylül ayı içerisinde, yani Gölbaşı Festivali'nde (GÖLFEST) açılışını yapmayı planlıyoruz'' dedi.

Yapılacak fıskiyede müzik ve görsel efektlerin de bulunacağını aktaran Kaymakam Budan, yapacakları fıskiyede ışık ve müzikle senkronize dans eden fıskiye sistemi bulunduğunu,  yüzen fıskiyenin Gölbaşı turizimine olumlu bir katkı yapacağı ve vatandaşlara içinde Gölbaşı Gölü'nün yeni bir eğelence merkezi haline geleceğini sözlerine kaydetti.

Haber: kürşat aktaş

Bu yazı toplam 800 defa okundu.
mahmut İSTER
yazık o paraya
bem 1977 golbası dogumluyum memleketın okadar cok eksıgı varkı fıskiyeye gelene kadar akşam olur ALAHH ıcın kac tane faprıka veya ıs sahası var genclerımız turkıyenın cesıtli illerıne calısmaya gıdıyor ornek vermak gerekırse ben 5 yıl once mersıne yerlestım burada tır şöförlüğü yapıyorum eyer guzel ılcemde brı ısım olsaydı sevdıklerımden ayrılmazdım genclere ıs sahası veya ıs ımkanı verın GERCEKTEN O PARAYA YAZIK
07 Ekim 2011 Cuma Saat 21:14
Ayşe ÖZDEMİR
350 Bin Dolara Yazık
Göldeki tabiat partkına ilk önce bakım lazım.. çocukların oyun oynayacagı alanlar otlardan geçilmiyor. Geceleri aydınlatma çok yetersiz... 350 Bin Dolar biraz göl parkına bakım diğerini de Gölbaşı merkezine bakım yapılsa daha güzel olur.
Baz İstasyonunun gölbaşı merkezinde kurulmasına bende karşıyım.
12 Ağustos 2011 Cuma Saat 10:29
MEHMET ÇİFTÇİ
BAZ İstasyonu
Sayın Kaymakam Halkın zararına olan Baz istasyonuna izin vererek Yavuz Selim Mahallesi sakinlerinin güvenini kaybetmiştir. Fiskiyeyi bırakıp halkın sağlığını düşünsün.. saygılarımla
11 Ağustos 2011 Perşembe Saat 12:23
Bülent Tayfun Kaplan
AYRILIK VE DEPRESYON
Mehmet Girişit
El Fatiha
Arif Akpınar
Özgecan (naat)
Mustafa Turan
Merhaba Adıyaman
ARŞİVDE ARA