23 Şubat 2012 Perşembe Saat 10:04
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gölbaşı Milli Eğitim Çalışmaları
25 Ocak 2012 Çarşamba Saat 11:49
Gölbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü 1.dönem spor müsabakaları çalışmalarında başarı kazandı.

GÖLBAŞI ANAOKULUNDA ÖĞRENCİLERE SAĞLIK TARAMASI YAPILDI

Gölbaşı Anaokulu Müdürlüğü öğrencilerinin doktor kontrolünde "Sağlık Taraması" çalışması kapsamında genel muayene olmalarını sağladı.Okul Müdürü Fatih KARAGÖZ yaptığı açıklamada, okul öncesi dönem çocuklarının yaşları itibariyle bağışıklık sistemlerinin güçlenmesi için önemli bir dönem olduğu ve temel sağlık düzeylerinin iyi olmasının gelecek yıllar açısından önemli olması ve sağlıklı yaşamın öğrencinin akademik başarını etkilediği gerçeği bizleri sağlıklı yaşam için bu tür etkinlikler yapmamıza neden olmuştur.

Okul Müdürü Fatih KARAGÖZ Sağlık Taramasını yapan sayın Dr:Gülten FIRAT ÇALIŞIR' a ve okul öğretmeni Nurten KUŞÇU' ya teşekkür etti.

GÖLBAŞI LİSESİ  BADMİNTONDA İL BİRİNCİSİ OLDU

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları 2011–2012 yılı faaliyet programında yer alan Badminton müsabakaları sona erdi.

4–5–15–16 Ocak 2012 Pazartesi günü Adıyaman Fen Lisesi Kapalı Spor Salonunda oynanan müsabaka sonuçları şöyle:

Genç Erkekler Badminton Sonuçları;

1. Gölbaşı Lisesi

2. Hüsnü M.Özyeğin Lisesi

3. Kâhta İmam –Hatip Lisesi

GÖLBAŞI LİSESİ MASA TENİSİNDE İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

2011–2012 Eğitim-Öğretim yılı Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporların çerçevesinde Genç Erkekler Masa Tenis Takımımız İl Üçüncüsü olmuştur. Ocak ayında ilçemizde oynan maçlarda ilçe birincisi olan okul takımımız final grubunda ilçemizi temsil etme hakkı kazanmıştır. Okul takımımız 11 Ocak 2012 Çarşamba günü Adıyaman Erdemir Lisesi Kapalı Spor Salonunda oynanan müsabaka sonuçları şöyle:

Genç Erkekler Masa Tenisi Sonuçları;

1. Besni Anadolu Lisesi

2. Besni Ticaret Lisesi

3. Gölbaşı Lisesi

4. Sincik ÇPL.

Bu yazı toplam 185 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Mehmet Girişit
KARDELEN
Fahrettin Çelik
Devlet Bilinci
ARŞİVDE ARA