20 Mayıs 2012 Pazar Saat 04:59
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gölbaşı Protokolü Basınla Biraraya Geldi
23 Şubat 2012 Perşembe Saat 08:54
Gölbaşı Protokolü ve Basın mensupları Gölbaşı Eğitim Gönüllüleri Derneğinin, Gölbaşı Gençlik ve Kültür Evinde düzenlediği yemekte bir araya geldi.

Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan, Gölbaşı Belediye Başkanı; Yusuf Özdemir, Gölbaşı Tarım İlçe Müdürü; Hüseyin Bayındır, Gölbaşı Eğitim Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve bir çok basın mensubu bir araya gelerek Gölbaşı’nın dünü bugünü ve yarınını değerlendirdiler.

Açılış sunumunu slayt gösterisi eşliğinde ev sahipliğini üstlenen, Gölbaşı Eğitim Gönüllüleri Derneği Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü; Mevlüt Kalay yaptı.

Slaytlı sunumda eğitimin önemine değinilerek eğitimle ile ilgili görseller yer aldı. Eğitimin önemine yapılan vurgu beğeni ile izlendi.

“Gölbaşı konumu itibari ile bir cazibe merkezi”

Gölbaşı Kaymakamı Ali Edip Budan yaptığı konuşmada; “Gölbaşı’na büyük bir istek ile geldim buraya gelmeden önce vali yardımcılığı ve kaymakamlık görevlerinde çeşitli il ve ilçelerde bulundum, yaptığım işin her zaman en iyisini yapmaya çalıştım çalışıyorum da buraya geldiğimden bu yana her geçen gün Gölbaşı için ne yapabiliriz ilçemizi nasıl cazibe merkezi haline getirebiliriz diye gerek protokoldeki arkadaşlarımızla gerek halkımızla sürekli istişare içerisinde bulunduk hizmetlerimizi de bu istişareler doğrultusunda projeler hazırlayarak halkımıza sunuyoruz.

Gölbaşı Adıyaman’ın diğer ilçelerine oranla gelişmeye ve kalkınmaya en müsait ilçesi konumu nedeniyle, Gölbaşı’nın konumunu iyi kullanarak ilçemizin gelişmesi için en iyi şekilde kullanmalıyız. Eğitimden tarıma, hayvancılıktan bölge için çok önemli bir geçim kaynağı olan bağcılığa ilçenin kalkınması için her bir alanda projeler üreterek çalışmalar yaparak ilçemizin gelişmesi için daha çok çalışmalıyız. Dedi

“İlçemiz bir gelişmişlik örneği”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölder’in Düzenlediği yemekte yaptığı konuşmasında; “öncelikle bizleri bir araya getiren Gölbaşı Eğitim Gönüllüleri Derneği Yönetimine teşekkür ederim. Gölbaşı’nın dünü bugünü ve yarınının konuşulduğu bu günde Gölbaşının kısa sürede buralara gelmiş olması bizler için mutluluk verici, kuruluşundan bu yana 57 yıl geçmiş olmasına rağmen ilçemiz bir gelişmişlik örneğidir.

Yapılan bu tür toplantılar Gölbaşı’nın gelişmesi için çok önemli, belediye olarak ilçemizin gelişmesi için yapılacak olan her projede varız. Proje konusunda İlçe Kaymakamımız Sayın Ali Edip Budan’ın çalışmalarını taktir ediyorum buraya geldiği günden beri hiç durmadan bir şeyler yapmaya çalışıyor atanmış biri olarak bu kadar gönülden ilçeye hizmet veriyor olması ilçe için sürekli projeler üretiyor olması ilçemizin gelişmesi açısından çok iyi. İlçemizin yarınlara daha iyi ilerlemesi için yapılacak her şeyde varız” şeklinde konuştu.

“Üzümümüz bir marka”

Gölbaşı Tarım İlçe Müdürü Hüseyin Bayındır, yaptığı konuşmada; “Bir çok ürünün yetişebildiği bir toprak ve iklim yapısına sahip olan ilçemizde yaşayan halkımız çok şanslı.

Gölbaşı Adıyaman’ın en önemli tarım merkezlerinden biri tarım ve hayvancılık ilçe için önemli bir gelir kaynağı bu doğrultuda Tarım İlçe Müdürlüğü olarak Çiftçimize en iyi şekilde hizmet vermeye çiftçimizi bilinçlendirmeye çalışıyoruz.

Gölbaşı üzümümüz kalite olarak bir marka üzümümüzü tanıtmak için ellerinden geleni yapan Gölbaşı İlçe Kaymakamımız Ali Edip Budan’a Gölbaşı Belediye Başkanımız Yusuf Özdemir ve Gölbaşı Halkına çok teşekkür ediyorum. Bu tür toplantıları düzenleyerek sürekli bilgi alışverişinde bulunarak ilçemizi daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. Şeklinde konuştu.

Türkay Gazetesi Genel koordinatörü Mustafa Gül, yaptığı konuşmada; Gölbaşı’nı seven ve çalışmalarını bu duygular ile sahaya yansıtan birbirinden başarılı kurum yöneticilerine sahip.

Bizde Gölbaşı Basını olarak yapılan çalışmaları Adıyaman İl ve ilçelerine tanıtmaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz ki basının olmaz olmazı da eleştiri ve biz en başarılı işlerden bile eleştirel bir olay çıkarabiliyoruz. Ancak bu eleştirilerimizin yapıcı olmasına da önem veriyoruz. Dedi.

Özel Haber-Foto:  Mustafa Gül-M.Emin Demir

Bu yazı toplam 302 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Bülent Tayfun Kaplan
AYRILIK VE DEPRESYON
Mehmet Girişit
El Fatiha
Arif Akpınar
Özgecan (naat)
Mustafa Turan
Merhaba Adıyaman
ARŞİVDE ARA