20 Mayıs 2012 Pazar Saat 05:04
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gölbaşı’nda Çocuğumla Okuldayım Projesi Başlatıldı
12 Ocak 2012 Perşembe Saat 20:11
Gölbaşı Balkar İlköğretim okulunda “Çocuğumla Okuldayım Projesi”nin başlatıldığı bildirildi.

Balkar ilköğretim okulu Çocuğumla Okuldayım Projesi kapsamında okulda, okul öğretmenleri tarafından velilere verilmesi planlanan seminerler başladı.

Okul Müdürü Adem Kördiş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İldeki ilk ve ortaöğretim kurumlarında eğitim-öğretim devam eden öğrencilerin akademik başarında istenilen sonuçların alınabilmesi için ailenin önemine dikkat çekmek, aile bireylerinin çağa uygun ve duygusal gelişimlerini olumlu yönde etkileyen bilgi beceri ve davranış geliştirmelerine katkı yapmak ve aile kurumuna sorunların çözüldüğü temel bir merkez olarak bakılmasını sağlamak amacıyla “Çocuğumla Okuldayım Projesi”nin hazırlandığını söyledi.

“Kördiş, şunları kaydetti:

Proje kapsamında okul tarafından yapılacak olan faaliyet ve etkinlikler belirlenip bu çalışmalar takvime bağlandı. Bu kapsamda Velilere yönelik verilecek seminerlerin organizesi ile görevli okul öğretmenleri tarafından Ana Sınıfı ve 1. sınıf velilerine “Anne Baba Eğitimi” konulu slaytlar eşliğinde planlanan toplantıların ilki gerçekleştirildi. Bundan sonra da devam edecek olan toplantılara tüm velilerin katılımlarını bekliyoruz.”

Bu yazı toplam 242 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Bülent Tayfun Kaplan
AYRILIK VE DEPRESYON
Mehmet Girişit
El Fatiha
Arif Akpınar
Özgecan (naat)
Mustafa Turan
Merhaba Adıyaman
ARŞİVDE ARA