20 Mayıs 2012 Pazar Saat 05:05
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gölbaşı’nda Kariyer Günleri Başladı
13 Aralık 2011 Salı Saat 17:47
Gölbaşı Kaymakamlığı, GAP Çocuk Gelişim Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün ortaklaşa düzenlediği “Kariyer Günleri” başladı.

Ulu serhat Dinlenme Tesislerinde yapılan programın açılış konuşmasını Halk eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Sevim Uluçay yaptı.

Programa İlçe Kaymakamı Ali Edip Budan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, İlçe Halk eğitim Müdürü Ali Kaya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Köseler, Halk eğitim Müdür Yardımcısı Sevim Uluçay, Erhan Oruz,  Sınıf Rehber Öğretmenleri, Okul Rehberlik Servisleri, Lise son sınıf ve ilçedeki dershaneye giden öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından programa geçildi.

Konu ile ilgili açılış konuşmasını Çocuk Gelişim Merkezi Sorumlu Müdürü Erhan Oruz yaptı. Oruz yaptığı konuşmasında amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve kariyer günlerinin öğrenciler için ne kadar etkili olduğunu anlattı.

GAP Gelişim Faaliyetlerinin slayt sunumunun ardından, İlçe Kaymakamı Ali Edip Budan’ın özgeçmişi okundu ve Sunumunu yapmak üzere sahneye davet edildi.

İlçe Kaymakamı Ali Edip Budan kendi yaşantısından örnekler vererek öğrencilerin daha bilinçli, daha dikkatli, kendi karakterlerine uygun mutlu olabilecekleri meslekleri seçebilmeleri “ keşke” dememeleri için şimdiden altyapısını hazırlamalarını gerektiğini, bu konuda nelere dikkat edilmesini, kötü alışkanlıklara kapılmamanın yönteminin nasıl olacağını detaylı bir şekilde anlattı.

Ayrıca Budan; “Benim bugüne gelmemdeki en büyük etken ailemden sonra sınıf öğretmenim olmuştur. Eğitimin temeli Sınıf Öğretmeniyle başlar. Sınıf Öğretmenlerin görevi çok kutsaldır. Okul yıllarımda “Az çalıştım, öz çalıştım ama planlı çalıştım” planlı çalıştığım için başarılı oldum” dedi.

AA

İlçemizde düzenlenen birinci kariyer günleri ile ilgili (148 adet) fotoğraflara bakmak için tıklayınız

Bu yazı toplam 530 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Bülent Tayfun Kaplan
AYRILIK VE DEPRESYON
Mehmet Girişit
El Fatiha
Arif Akpınar
Özgecan (naat)
Mustafa Turan
Merhaba Adıyaman
ARŞİVDE ARA