20 Mayıs 2012 Pazar Saat 05:13
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gölbaşı'nda KESK Basın Açıklaması Yaptı
21 Aralık 2011 Çarşamba Saat 16:14
Gölbaşı’nda KESK’e bağlı sendikalar iş bırakarak basın açıklaması düzenledi.

Eğitim Sen Gölbaşı Şubesi Başkanı Harun Uçar, hükümet konağı önünde düzenlenen basın açıklamasında yaptığı konuşmada, Bu gün Türkiye’nin dört bir yanında hak ve özgürlüklerine sahip çıkan kamu emekçileri olarak sadece kendileri için değil, insanca bir yaşamı hak eden bu ülkenin tüm insanları için grevde olduklarını ifade ederek buradan Türkiye’nin her yerinde yüreği aydınlık bir gelecek için çarpan tüm dostlara selam gönderdiklerini söyledi.

Uçar, şunları kaydetti:

“Bu ülkede çok uzun süredir gecenin karanlığı hâkim. Hak ve özgürlükleri için mücadele eden tüm kesimler bu karanlığa mahkûm edilmek isteniyor. Bugün 21 Aralık. En uzun gecenin en kısa gündüzün yaşandığı gün. Bu gün karanlık her zamankinden daha erken çökecek. Gece her zamankinden daha uzun sürecek. Ama inanın yarın aydınlığa daha fazla yakınlaştığımız bir gün olacak. Çünkü bizler biliyoruz ki, karanlığın en koyu olduğu an aydınlığın da en yakın olduğu zamandır.

Buradan hep birlikte söz veriyoruz. Gericiliğin, baskıların, yoksulluğun, sefaletin dünyasına karşı, emeğin dünyası için mücadelemizi yükselteceğiz.”

Düzenlenen basın açıklamasına CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ramazan Vuruşkan, SES Gölbaşı Temsilcisi Hüseyin Palalı, Eğitim Sen üyeleri, öğretmenler, sağlıkçılar katıldı.

Bu yazı toplam 443 defa okundu.
Hüseyin Başaçık
TEŞEKKÜRLER KESK
KESK'in bu grevi niçin yaptığını bilmeyen arkadaşlara sesleniyorum:Lütfen bilir bilmez yorum yapmayın. KESK hem üyelerinin hem de halkın sorunlarına dikkat çekmek için grev yapmıştır. Çağımız, kurbanlık koyun gibi başını kasaplara uzatma çağı değildir. Herkes gibi kamu emekçileri de insandır ve haklarını arayacaktır. Milletvekilleri ve danışmanlarının maaşları yüzde yüz ve yüzde 170 artarken memurun ve emeklinin maaşının ancak yüzde 4 artmasını insanlık da müslümanlık da kabul etmez.
27 Aralık 2011 Salı Saat 08:26
Mahmut Özer
KESK i kutluyorum
Ülke sorunlarina gösterdigi bu hassasiyetten dolayi KESK in bu eylemini,özelliklede hak arama eylemlerine saldirinin arttigi bu dönemde cok önemli buluyor onlari kutluyorum.Üretenlerin üretimden gelen gücünü kullanmasindan daha demokratik bir eylem düsünemiyorum.Sindirilmeye calisilan topluma bir isik oldugu icin tessekürler KESK.
25 Aralık 2011 Pazar Saat 20:09
murat
:)
hasab bey kesinlikle haklısınız.eğer bu sendika bu tip olaylara ayıracağı zamanı gerçekten yaptıkları işe ayırsalar şuan bambaşka bir ülke olurduk.gerçekten hallerine üzülüyorum yazık çok yazık
24 Aralık 2011 Cumartesi Saat 18:13
Tüm Yorumları Göster(5)
Bülent Tayfun Kaplan
AYRILIK VE DEPRESYON
Mehmet Girişit
El Fatiha
Arif Akpınar
Özgecan (naat)
Mustafa Turan
Merhaba Adıyaman
ARŞİVDE ARA