20 Mayıs 2012 Pazar Saat 05:22
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gölbaşıspor Deplasmanda Kazandı
06 Şubat 2012 Pazartesi Saat 10:39
Ekibimiz Gölbaşı Belediyespor Deplasmanda Karşılaştıgı Fatih Gençliksporu dağıttı.

Ekibimiz Gölbaşı Belediyespor Deplasmanda Karşılaştığı Fatih Gençliksporu 4-3 Yenerek 3 puanın sahibi oldu.Sezon başında hedefini play-off olarak belirleyen belediye spor deplasmanda oynadığı oyunla adından söz ettirdi.Ligde play-off için savaşan takımlardan biri olan belediye sporun gollerini Barış(2)Mesut(1)Mahir(1) attı.Maçta baştan sona mükemmel bir oyun sergileyen ekibimiz zor şartlar imkanlar altında grupta şu an bu seviyede bulunmaktan gurur duyuyor.Teknik direktör Kemal Özdemir Haftaya evimizdeki oynayacağımız Kahta bldspor maçını kazanırlarsa oyuncularımı kendi cebimden 50 tl prim vereceğim dedi.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan teknik direktör Kemal Özdemir; Zor şartlar altında imkansızlıklarla boğuşarak ligin tepesine oynuyoruz.Gençlerimiz gerçekten bugün çok güzel mücadele etti ve 3 paunın sahibi oldu.Hedefimizi play-off olarak belirledik ve play-off yolunda emin adımlarla gidiyoruz.son 3 haftadır sahamızın ışıklandırması olmadığından dolayı adam gibi antrenman yapamıyoruz. Top çalışması yapamıyoruz ve oyuncularım maça eksik cıkıyor. Yine de kendi emekleri ile bu maçı kazanmayı basardılar. Biz en az 5 kere yetkili mercilere söyledik sahamızın ışıklandırılmaya ihtiyacı var,idmanlarımızın takımımızdaki oyuncuların çoğunun öğrenci olusu sebebi ile aksam oluyor maalesef bizde karanlıkta idman yapıyoruz.Biz bu sartlar altında play-off yoluna çıktık,o güzel sahamıza ışıklandırılma olmaması gerçekten bizi çok kötü etkiliyor.Şu şartlar altında grubumuzda çok iyi gidiyoruz,oyuncularım bu haftayı da 3 puanla kapadı ve artık play-off kapısını aralıyoruz.Malumunuz geçen sene biz u-17 takımı ile Adıyaman Şampiyonu olup

Adıyaman’ı K.Maraş’a olan Bölge finallerinde temsil ettik. Bu senede aynı başarıyı a takımla yakalayacağız inş. Oyuncularıma maçtan önce söz verdim. bu maçı ve Kahta Bld.Maçını kazandıkları takdirde kendi cebimden 50 tl prim vereceğim dedim.bu maçı kazandılar ve sıra önümüzdeki

Kahta bld maçında. Oyuncularım boşa oynamıyorlar 2 hafta maç kazansınlar 50 tl prim ile ödüllendireceğim elimden gelen bunlar. Benimkisi örnek teşkil etmesi gerektiğini düşünüyorum.İlçemizin önde gelenlerinden bu oyunculara sahip çıkmaları istiyorum.''Dedi.

Bu yazı toplam 456 defa okundu.
mehmet menteş
kardeş takım şambayat&gölbaşı
ben şambayatsporda oynuyan bir oyuncu olarak kendimize en yakın takım gölbaşıspor olarak görüyorum....
hocasından futbolcularına kadar efendilikten ve medeni hareketlerden taviz vermiyen gölbaşıspor takımını yürekten kutluyorum..... inşallah kardeşlerimiz hdefledikleri play/of'a çıkarlar onlar bunu hakketten hak ediyor..... bu disiplinli ve hoş görülü takımın mimarı olan KEMAL hocaya sonsuz saygılarımı iletir önümüzdeki maçlar için başarılarını dilerim....
13 Şubat 2012 Pazartesi Saat 21:37
erkan taş
tebrikler
kardeşlerimin hepsini tebrik ediyorum.Gölbaşıspor maçlarının mesai saatleri dışında pazar gününe alınması mümkünse desteklemeye hazırız.Eger prim olayı kahta maçında galibiyetle sonuçlanır ve arkadaşlarım emeklerine karşılık verilecek bu parayı alırlarsa sana ve emegi geçenlere minnet duyarım kemal hocam saygılar.haydi kardeşlerim bu maçı kazanın SAYGILAR
10 Şubat 2012 Cuma Saat 17:49
Bülent Tayfun Kaplan
AYRILIK VE DEPRESYON
Mehmet Girişit
El Fatiha
Arif Akpınar
Özgecan (naat)
Mustafa Turan
Merhaba Adıyaman
ARŞİVDE ARA