20 Mayıs 2012 Pazar Saat 05:23
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HABERSİZCE DELEGE YAPILDI
22 Aralık 2011 Perşembe Saat 21:33
Gölbaşı ilçe’sinde bilgisi dışında Ak Partiye delege yazılan vatandaş isyan etti.

Gölbaşı ilçe’sinde ikamet eden Alparslan Yanık(36) bilgisi dışında Ak Parti’ye delege yazıldığını belirten Yanık şunları söyledi:

“Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde üç dönem Milliyetçi Hareket Partisinde(MHP)  il delegeliği yapıyorum, AK Parti'ye kendi iradem dışında ve bilgim olmadan üye yapıldığımı, ilçe kongresinde de oy kullanacak delegeler arasında gösterildiğimi öğrendim  halen Gölbaşı Ülkü Ocak’larında aktif görevde bulunmaktayım bilgim dışında Akp’nin ilçe kongresinde  oy kullanmak üzere delege listesinde gösterildiğimi ve bu listenin İlçe Seçim Kurulu'na verildiğini tespit ettik. Bu yapılan işlem son derece çirkin, yakışıksız ve siyasi etik kurallarına aykırıdır Siyaseten etik olmayan bu olayı şiddetle kınıyorum.”dedi

Bu yazı toplam 658 defa okundu.
Ahmet Hakan
Öyle mi!
Bu üyelik kaydi Mevlüt Kebeli nin belediye baskanligi adayligi sirasinda yapilmistir büyük ihtimalle. Yakin akrabasi oldugu icin normaldir. Simdi cikip ta "haberim yoktu" demenin ve bosuna camur atmanin hic bi getirisi olmaz.
16 Ocak 2012 Pazartesi Saat 13:45
mustafa alperen
bunlar bunu hep yapıyor
bir siyasi parti bilmezmiki baska partide delege olan baska partide delege olamaz sadece alparslan olsa buna benzer kac kisiyi yazmislar memuru ble delege yazmislar sacmaliga bak adam hastanede mudur ama delege yazmislar bu aptalliktan baska bir sey degil
27 Aralık 2011 Salı Saat 16:40
murat
yanlışlık
bu olayın yeni yönetimle hiçbir alakası yoktur,yanlışlık geçmiş dönemin dönemin yapmış olduğu bir yanlışlıktır.Bilginize...
24 Aralık 2011 Cumartesi Saat 18:16
Tüm Yorumları Göster(4)
Bülent Tayfun Kaplan
AYRILIK VE DEPRESYON
Mehmet Girişit
El Fatiha
Arif Akpınar
Özgecan (naat)
Mustafa Turan
Merhaba Adıyaman
ARŞİVDE ARA