Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Zengin, Antalya’da düzenlenen 7.Uluslararası Eskrim Çocuk Kupasından Halk Eğitim merkezini
7.ULUSLARARASI ÇOCUK KUPASINDA GÖLBAŞI HALK EĞİTİM MERKEZİ DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU.”
Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Zengin, Antalya’da düzenlenen 7.Uluslararası Eskrim Çocuk Kupasından Halk Eğitim merkezinin başarılı bir şekilde döndüğünü söyledi
Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Zengin: “Türkiye eskrim fedarasyonu başkanlığınca 22-25 Nisan 2010 Antalya/Kemer ilçesinde 7.uluslararası eskrim çocuk kupası düzenlendi. Türkiye Eskrim Federasyonunca düzenlenen 7.Uluslararası Eskrim Kupa yarışmasına Türkiye, Romanya, KKTC, Almanya, Rusya, Bulgaristan, Gürsistan, Ürdün,Suriye,Yunanistan ve Tunus olmak üzere 11 ülke katıldı.
Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzün kursiyerlerinden Mehlika FIRAT Bayan Filora dalında 11 Ülke arasında Uluslararası Kupa Yarışmasında derece alarak uluslararası 3.oldu.
Yine 11 ülkenin katıldığı 7.Uluslararası Eskrim Kupa Yarışmasında Halk Eğitimi Merkezi Eskrim kursiyerlerimizden; Mehlika FIRAT, Meldanur ATİK ve Gizem ALTUNDAŞ takım halinde 7.Uluslararası Kupa Yarışmasında 3.cülük derecesi alındı. Merkezimiz Eskrim kursiyerlerini bu olağan üstü başarılarını kutluyoruz. Halk Eğitim Eskrim kurs faaliyetlerimiz bundan böyle daha yeni bir heyecanla devam edilecektir.”dedi.
Haber: AA
Bu yazı toplam 407 defa okundu.