20 Mayıs 2012 Pazar Saat 05:46
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kuran ve Sünnet Bütünlüğü Konferansı
18 Nisan 2010 Pazar Saat 17:28
Gölbaşı Belediyesi Düğün Salonunda Gölbaşı müftülüğünün 16-20 Nisan kutlu doğum haftası etkinlikleri içerisinde yer alan kuran ve sünnet

Gölbaşı Belediyesi Düğün Salonunda Gölbaşı müftülüğünün 16-20 Nisan kutlu doğum haftası etkinlikleri içerisinde yer alan kuran ve sünnet bütünlüğü konferansı gerçekleştirildi.

Konferansa Gölbaşı Kaymakamı Bünyamin Yıldız, Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı Müftüsü Mehmet Taşdan, Gölbaşı Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz Gölbaşı Milli Eğitim Müdürü Aziz Özduman, Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan, Gölbaşı Müftülüğünün Konuğu Dinayet İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Mehmet Keskin, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Konferansta din görevlileri arasında yapılan kur’an-ı kerim okuma yarışmasında birinci olan Balkar belde cami imamı Hüseyin yıldırım tarafından Kur’an-ı kerim okundu.

Gölbaşı müftüsü Mehmet Taşdan, Gölbaşı Kaymakamı Bünyamin Yıldız’a ve konferansın konuğu ve konuşmacısı olan Dinayet işleri yüksek başkanı Mehmet keskin’e çiçek armağan etti. Ayrıca konferansa katılan izleyicilere yaklaşık olarak 750 adet kırmızı gül dağıtıldı.

Konferansta daha sonra izleyicilere sinevizyon gösterisi sunuldu. Ardından din görevlileri arasında yapılan yarışmada dereceye girenlere kaymakam Bünyamin Yıldız tarafından birer altın takıldı. Kadınlar arasında yapılan 40 hadis ezberleme yarışmasında dereceye girenlere ise Belediye Başkanı Yusuf Özdemir tarafından birinciye yarım altın, ikinciye çeyrek altın, üçüncüye ise para ödülü takdim edildi. İlköğretim okullarında dereceye giren öğrenciler ise konferansın konuğu dinayet işleri yüksek kurulu başkanı Mehmet keskin tarafından birer altınla ödüllendirildi.

aa

Bu yazı toplam 190 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Bülent Tayfun Kaplan
AYRILIK VE DEPRESYON
Mehmet Girişit
El Fatiha
Arif Akpınar
Özgecan (naat)
Mustafa Turan
Merhaba Adıyaman
ARŞİVDE ARA