Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Zengin, Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulubü Doğu Ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi b
Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Zengin,Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulubü Doğu Ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi bölge birincisi olduğunu söyledi.
Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Zengin, “Gaziantep ilinde 4 Nisan 2010 Pazar günü Türkiye Muay thai Federasyonunca düzenlenen doğu ve güney doğu Anadolu bölgesi birincilik (Bölge Şampiyonası) yapıldı.Yarışmaya doğu ve güneydoğu illerinde Adıyaman, Sivas, Malatya, Bitlis, Şırnak, Gaziantep, Elazığ, Kahramanmaraş, Bingöl ve Erzincan illeri katıldı. Yarışmada Adıyaman olarak, Adıyamanı temsilen 10 sporcu birinci oldu. Böylece takım halinde Adıyaman bölge birincisi oldu.
Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Zengin, Gölbaşı Halk Eğitimi Merkezi Spor kulübü; 54 Kiloda Genç Bayanlarda Neslihan OLCAY Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölge birincisi, 48 Kiloda Genç Erkeklerde Mustafa Polat Bölge birincisi 51 Kiloda Büyük Bayanlar Arife YILMAZ bölge birincisi,54 Kiloda Büyük bayanlar Ayşegül PEHLİVAN bölge birincisi, 75 Kiloda Büyük Erkekler Burhan ÇELİK bölge birincisi oldular.
Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İdris Zengin: “Toplam Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübümüz Doğu ve Güneydoğu Muay Thai bölge şampiyonasında 5 birincilik almıştır. İlçemizi ve ilimizi Muay thai GaziAntep Doğu ve Güneydoğu bölge şampiyonasında birinciliğinde başarılı bir şekilde temsil etmelerini kutluyoruz.
Bölge birincilerimizin Muğla / Bodrumda 13–18 nisan 2010 tarihinde Türkiye Muay Thai federasyonu başkanlığınca yapılacak olan Türkiye Şampiyonluğu birinciliği yarışmasına katılacaklarını söyleyen Zengin, kulübümüz bir çok spor dalında markalaşmış olup Türkiye şampiyonluğunda da Türkiye derecesi alacağımıza güvenim vardır. Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü çalışmalrını yürütebilmesi için Eski Aşevi Binasını tahsis eden Sayın Kaymakamımız Bünyamin YILDIZ'a şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.
AA
Bu yazı toplam 396 defa okundu.