20 Mayıs 2012 Pazar Saat 05:55
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa İslamoglu'ndan Konferans
17 Nisan 2010 Cumartesi Saat 10:37
Gölbaşı’nda Kardelen Eğitim, Kültür, Geliştirme ve Yardımlaşma Derneği tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri

Gölbaşı’nda Kardelen Eğitim, Kültür, Geliştirme ve Yardımlaşma Derneği tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Gölbaşı Efsane Düğün Salonunda “Kardeşlik Bilinci” adlı konferans düzenlendi.

Düzenlenen konferansa Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Balkar Belde Belediye Başkanı Orhan Orhan, Gölbaşı Tarım Müdürü İbrahim Sağlam ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konferans Gölbaşı İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yunus Olcay’ın Kuran-ı Kerim’i okumasıyla başladı. Gölbaşı Kardelen Eğitim, Kültür, Geliştirme ve Yardımlaşma Derneği Kurucu Başkanı Ekrem Ekinci, yaptığı konuşmada, Kardeşlik Bilinci adlı konferansımıza hepiniz hoş geldiniz. Rabbimiz İslam ile murat ettiği kamil insan modelini Hz. Peygamber efendimiz sayesinde sergilemiş, onu bütün insanlık alemi için emsalsiz bir örnek, şahisyet kılmıştır. Onun eşsiz ahlakını hayatımıza tatbik etmek ve onun ümmeti olma şerefinin hakkını vermek için onu iyi tanımalı ve anlamalıyız.”dedi.

Konferansı veren Mustafa İslamoğlu ise yaptığı konuşmada, İslam’da Kardeşlik Bilinci üzerinde durarak, Hz. Peygamberin herkese eşit mesafede olduğunu söyleyerek, ülkemizde ve dünyada bu ilinci geliştirmek gerektiği üzerinde durdu.

Bu yazı toplam 526 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Bülent Tayfun Kaplan
AYRILIK VE DEPRESYON
Mehmet Girişit
El Fatiha
Arif Akpınar
Özgecan (naat)
Mustafa Turan
Merhaba Adıyaman
ARŞİVDE ARA