Gölbaşı’na ataması yapılan 53 öğretmen atandıkları okullarda ilk derslerine girdiler.
Gölbaşı 1 Nisan anaokulu müdürü Akif Öztürk yeni atanan ana sınıfı öğretmenleri ile olarak yaptığı açıklamada, 2011 - 2012 Eğitim öğretim yılında boş olan kadroya 3 yeni öğretmenin ataması yapıldığını ifade ederek. 1.dönem ücretli öğretmen arkadaşlar ile çalıştıklarını söyledi.
Yeni atanan kadrolu öğretmenler ile eğitim kalitesinin yükseleceğini belirterek Okul Müdürü Öztürk, aralarına yeni katılan öğretmenlere başarılar diledi.
İlk defa atanan ana sınıfı öğretmeni Emine Betül Eken ise çok mutlu olduğunu ve ilk derse girdiği için de çok heyecanlı olduğunu belirterek şunları söyledi:
” 1 nisan ana okulu benim ilk görev yerim çok heyecanlıyım burada olmaktan ilk yılımda atandım atanamayan öğretmen arkadaşlarımızda atanmalarını diliyorum öğretmenlik gerçekten çok güzel bir meslek umarım onlarda en kısa zamanda bu mesleğe atanırlar dedi. Ana sınıfı öğretmeni Dilek Söyler ise çok mutlu olduğunu belirtip atanamayan arkadaşlarının ise en kısa zaman da atanmalarını diledi.”
Bu yazı toplam 474 defa okundu.