20 Mayıs 2012 Pazar Saat 06:03
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Okul Bahçelerinde Kar Temizliği Yaptı
18 Şubat 2012 Cumartesi Saat 15:42
Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı Belediyesi kar temizleme ekiplerinin, okul bahçelerinde kar temizliği yaparak okulları eğitim öğretime hazır hale getirdiğini söyledi.

Gölbaşı İlçe Merkezinde bulunan Tüm okulların bahçeleri yoğun kar yağışının ardından tamamen karla kaplandığını belirten Belediye Başkanı Yusuf Özdemir,  belediyesi olarak 2011-2012 eğitim yılının ikinci döneminin başlaması ile öğrencilerin sıkıntıya düşmemesi için okullarda kar temizliğine başladığını söyledi.
 Yapılan temizleme çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yusuf ÖZDEMİR, şunları kaydetti:
“İlçede kar yağışı nedeniyle yeni başlayan ikinci dönem eğitim-öğretim yılı öncesinde tüm okulların bahçelerinde belediye kipleri tarafından kar temizliği yapılıyor. Okullarımız tatile girdiğinden bu yana yağan yoğun kar yağışı dolayısıyla okul bahçelerinde biriken ve soğuk havaların etkisiyle yer yer buza dönüşerek giriş çıkışlara, öğrencilerin oyun oynamalarına engel olacak karlar, ekiplerimizin yoğun çalışmaları sonucunda temizleniyor.”

Bu yazı toplam 384 defa okundu.
hasan mavi
Mehmet Beye Katılıyorum
Bence Gölbaşı belediyesi bu doğal afet sırasında çok iyi çalışmıştır. Gece gündüz çalışanları görmeyenler galiba belediye ekipleri gece çalışırken evinde rahat rahat uyuyanlar. Saygılarımla
24 Şubat 2012 Cuma Saat 16:32
Memet ÖZTÜRK
Ali DOĞAN ve Ahmet TAN
Arkadaşlarım, (Adıyaman Gölbaşı) İlçemizde hemde 48 yılddan beri yaşıyorum. Evet gölbaşı ilçemizde kartemizliği vs. diğer hizmetler tam 10 puan üzreinden 10 değil 8 ve 9 ama size yine söylüyorum hiç bir çalışma yapılmıyor gibi lanse ediyorsunuz. bence sizler kesinlikle ön yargılısınız.
22 Şubat 2012 Çarşamba Saat 08:31
ali doğan
GERÇEK GÖLBAŞILI ahmet TAN
işte gerçekci bir gölbaşılı ahmet bey!!! sizi kutluyorum! gerisi pembe gülücükler saçmaya devam etsin kimse birşeylerin farkında değil zanntmesin!!!
21 Şubat 2012 Salı Saat 12:20
Tüm Yorumları Göster(7)
Bülent Tayfun Kaplan
AYRILIK VE DEPRESYON
Mehmet Girişit
El Fatiha
Arif Akpınar
Özgecan (naat)
Mustafa Turan
Merhaba Adıyaman
ARŞİVDE ARA