Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Gölbaşı Belediyesi kar temizleme ekiplerinin, okul bahçelerinde kar temizliği yaparak okulları eğitim öğretime hazır hale getirdiğini söyledi.
Gölbaşı İlçe Merkezinde bulunan Tüm okulların bahçeleri yoğun kar yağışının ardından tamamen karla kaplandığını belirten Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, belediyesi olarak 2011-2012 eğitim yılının ikinci döneminin başlaması ile öğrencilerin sıkıntıya düşmemesi için okullarda kar temizliğine başladığını söyledi.
Yapılan temizleme çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yusuf ÖZDEMİR, şunları kaydetti:
“İlçede kar yağışı nedeniyle yeni başlayan ikinci dönem eğitim-öğretim yılı öncesinde tüm okulların bahçelerinde belediye kipleri tarafından kar temizliği yapılıyor. Okullarımız tatile girdiğinden bu yana yağan yoğun kar yağışı dolayısıyla okul bahçelerinde biriken ve soğuk havaların etkisiyle yer yer buza dönüşerek giriş çıkışlara, öğrencilerin oyun oynamalarına engel olacak karlar, ekiplerimizin yoğun çalışmaları sonucunda temizleniyor.”
Bu yazı toplam 384 defa okundu.