22 Mayıs 2012 Salı Saat 05:48
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sen Hangi Amaca Hİzmet Ediyorsun?
04 Haziran 2010 Cuma Saat 10:33
Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz Adıyaman'da Olay Gazetesinde yayınlanan asılsız habere sert tepki gösterdi

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Adıyaman'da Olay Gazetesinde yayınlanan asılsız habere sert tepki gösterdi.

Gündüz; yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi

“Adıyaman Üniversitesi bütçesinin hazırlanma ve harcama süreci “5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu” hükümlerine uygun olarak gerçekleştirilmekte ve denetlenilmektedir. Bütün Harcamalar yasanın öngördüğü dönemlerde bütün halkın erişebileceği şekilde yayımlanmaktadır

Söz konusu harcamaya yönelik iddia adeta cehaletin itirafına bürünmüştür. Çünkü ilgili harcama “830.05.03.01.05. Memurların Öğle Yemeğine Yardım” ekonomik kodundan yapılmaktadır. Bu harcamanın dayanağı da 19.11.1986 tarihli “Devlet Memurlarına Yiyecek Yardım Yönetmeliği”dir.

Bunlarla birlikte, ilgili mahalli gazetenin sözde yapılan yardımların nereye gitmiş olabileceğine ilişkin gösterdiği adreslerden birilerine yardım mümkün olabilseydi, en başta kendileri buna layık olurdu. Çünkü kamuoyunda yaygın olarak itibarının olmadığı söylenen bu mahalli gazetenin hangi amaçlara hizmet ettiği de kamuoyunca anlaşılamamaktadır.”

Bu yazı toplam 257 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Bülent Tayfun Kaplan
AYRILIK VE DEPRESYON
Mehmet Girişit
El Fatiha
Arif Akpınar
Özgecan (naat)
Mustafa Turan
Merhaba Adıyaman
ARŞİVDE ARA